Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Pizza din clatite

Ingrediente clatite:
* 500 ml lapte
* 3 oua
* faina
* putina apa minerala


Ingrediente umplutura
* 2 cutii ciuperci
* 2 cepe mari
* 500 g cascaval
* 200g iaurt grecesc sau smantana

Compozitia de la clatite este foarte simpla: se amesteca toate ingredientele si se regleaza in functie de cat de groase vreti sa le faceti: o diluezi cu putina apa minerala sau mai adaugi putina faina. Trebuie facute cam 12 clatite.
Dupa ce ati facut clatitele pregatim umplutura: ceapa si ciupercile din conserve se toaca marunt, se inabusa cu putin ulei, cascavalul se da pe razatoare sau la robot.



Asezarea clatitelor: intr-o cratita unsa cu unt, se aseaza intai 4 clatite cu care se imbraca peretii, apoi se aseaza in mijloc cate o clatita, se unge cu iaurt, se aseaza un strat subtire cu ciuperci si unul cu cascaval, apoi alta clatita, iaurt, ciuperci, cascaval s.a.m. d. pana la ultima clatita pe care o ungem cu iaurt.

 Acum se baga la cuptor cam 45-50' la foc mic, pana se rumenesc frumos.

Eu am lasat-o la racit pana a doua zi, am scos-o din cratita si am taiat felii ca de tort. Se poate servi ca aperitiv cald sau rece.


3 comentarii:

  1. -Sarut mana.Am tras la imprimanta reteta si i-am pasat-o nevestimii sa vad cum se descurca/remarca.Ca blogg-erita noua iti spun Bun Venit si succes.Acesta este si rostul unui blogg.Sa aratam si altora cate ceva din ceeace stim si -mai - putem face noi insine inafara de copy/paste de completare.Cu respect,nartip,alias http://ghpitran.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit! Sper sa va placa aceasta reteta si sa mai veniti pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este o bunatate.Daca-ti face placere poate ma vizitezi si tu.O zi buna.M-am inscris pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare